Onderweg met de trein, dat is een uitje op zichzelf! Wanneer je er echt van gaat genieten en genoeg entertainment mee neemt voor onderweg, wordt een treinreis een echt feest. Ga jij bijvoorbeeld een weekendje weg in Leeuwarden of dagje uit in Brabant? Dan is de trein vaak de snelste optie. Wil je weten hoe je tijdens jouw rit altijd geamuseerd blijft? In dit artikel lees je 5 x amusement tips voor in de trein.

Een goed boek

Heb jij nog weleens tijd voor een boek? Wanneer je een druk en gehaast leven leidt, is er weinig tijd om eens lekker te ontspannen met een boek. De treinreis is daarom de perfecte gelegenheid om er eens een boek bij te pakken. Er is geen afleiding van huishoudelijke klussen, werk of sociale verplichtingen. In de trein kun je echt even de tijd nemen voor een goed boek.

Online films kijken

De meeste treinen hebben wifi of je kunt natuurlijk gebruik maken van jouw bundel. Je kunt dan bijvoorbeeld online films kijken via KPN. Heb je een lange reis voor de boeg? Dan kan anderhalf uur van de reis snel voorbij gaan met een spannende film!

Boodschappenlijstje

Een goede voorbereiding is van groot belang. Wil jij bewuster jouw inkopen doen? Dan is een boodschappenlijstje maken cruciaal. Neem jouw tijd in de trein voor het maken van een boodschappenlijstje voor jouw wekelijkse boodschappen. Het is een perfecte manier om goed gebruik te maken van jouw tijd.

Puzzelen

Puzzelboekjes en puzzelapps zijn perfect amusement voor in de trein. Je kunt bij veel spoorwegwinkeltjes een puzzelboek kopen voor onderweg. Je houdt jouw geest jong en het is een perfecte manier om de tijd te doden.

Mindfulness

Kun jij wel wat rust en ontspanning gebruiken in jouw leven? Dan kan mindfulness een perfecte toevoeging zijn aan jouw dagelijkse routine. Wanneer je een lange treinreis voor de boeg hebt, is dit een uitstekende kans om even bewust met jouw geest bezig te zijn. Doe ademhalingsoefeningen en droom weg. Geniet van deze tijd voor jezelf als perfect amusement voor in de trein.

Een lange treinreis voor een weekendje weg in Leeuwarden of juist een dagje naar Maastricht hoeft helemaal geen probleem te zijn wanneer je jezelf goed weet te vermaken. Kijk online films voor de beste entertainment of neem eens een boek mee in de trein. Jouw treinreis vliegt voorbij!