Stiekem vinden we het allemaal lastig om nog te wachten met kamperen. Vooral als het weer schitterend weer begint te worden willen we er graag op uit. Gelukkig kan je op het internet alvast shoppen voor campeer gadgets. Je bent zo goed voorbereid op het moment dat je er eindelijk weer tussenuit mag gaan. Wij hebben de leukste gadgets voor je op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid voor het eerste moment om te gaan kamperen in 2020. 

Reisbestek met multi tool optie

Krijg je het idee dat je echt veel te veel mee op reis neemt als je gaat kamperen? Reisbestek in de vorm van een multi tool is perfect om mee te nemen in de tent. Je klapt dit bestek uit en naast een vork zit er ook een flessenopener en kurkentrekken in verwerkt. Bij het mest zit er aan de achterzijde ook een lepel. Met één set heb je dus alles in huis en hoef je dus niet de complete besteklade mee te nemen. Dit bespaart weer ruimte in de auto. Vooral als je van plan bent om met het gezin te gaan kamperen. 

Zorg voor het ultieme gekookte eitje

Als je gaat kamperen, dan ga je natuurlijk ontbijten bij de tent. Het is dan wel leuk als je goed voor de dag komt. Dit doe je natuurlijk met het perfect gekookte eitje. Met eierkokers kan je ervoor zorgen dat je eitje perfect uit de bus komt. Je kan zo heerlijk eten en genieten van je favoriete gerecht zonder dat je een te hard of zacht gekookt eitje hebt. De eierkoker kan je ook gebruiken om bijvoorbeeld pasta of rijst te koken. Je hoeft zo niet constant op je mobiel de tijd te checken. Zo kan je heerlijk genieten van het uitzicht en even lekker tot rust komen tijdens het koken. 

Complete camping kookset

Sea to Summit heeft een camping kookset waar wij persoonlijk heel blij van worden. De complete set kan je in elkaar vouwen en heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan borden, kommen, pannen, vaatdoekje en een warmhoudsleeve. De complete set is precies genoeg voor twee personen. Je kan zo overal in de natuur eten bereiden en genieten van het schitterende uitzicht. De kookset is perfect voor de outdoor reizigers. 

Zonne-energie voor de tent

Je hebt lang niet op elke kampeerplaats stroom vooral niet als je outdoor kampeert of wild kampeert. De Solar Camping Lamp is toch perfect om voor een beetje licht te zorgen. Een extra pluspunt is dat de lamp op zonne-energie werkt en voorzien is van een USB aansluitpunt. Dit betekent dat je niet alleen een lampje kan aandoen, maar ook je telefoon kan opladen. Kortom een kampeer gadget die je niet mag missen. Helemaal als je op een plek zonder stroom verblijft. Zo kan je toch nog gebruik maken van stroom op basis van zonne-energie. 

Neem de opvouwbare koffiefilter mee naar de camping

Ben jij iemand die echt altijd op reis koffie wilt zetten? Zelfs als je op vakantie bent op de mooiste Griekse eilanden zonder dat er iemand in de buurt is? Dan hebben we de ultieme campeer gadget van 2020 voor je gevonden. Neem de opvouwbare koffiefilter mee op reis en je kan echt overal koffiezetten. Dit kan op de camping, maar natuurlijk ook als je op een onbewoond eiland op vakantie bent. Je hoeft als koffie addict dus nooit meer een kop versie koffie te missen. Het is alleen even uitvogelen hoe het zetten werkt, maar als echte campeer freak heb je dit natuurlijk zo door.