Ook helemaal klaar met thuis zitten? Toe aan een mooie reis? Doe dan inspiratie op en lees onderstaand artikel. Wat ga jij voor reis boeken in 2021?

1. Frankrijk

Wat is de beste reisbestemming in 2021? Niet voor niets staat Frankrijk vaak bovenaan. Dit land is zo veelzijdig, dat elke vakantieganger hier goed zit. Of je nu een zonvakantie of een wintersportvakantie gaat boeken, Frankrijk komt vast in aanmerking voor een reis boeken in 2021. Wat denk je van al die eeuwenoude dorpjes met die typisch Franse straatjes? Hoe heerlijk is het om de vakantiedag te beginnen met een wandeling naar de lokale bakker. Het water loopt je nu al in de mond als je denkt aan een verse croissant of baguette.

2. Curaçao

Natuurlijk kun je het ook nog iets verder van huis zoeken. Curaçao is circa 10 uur vliegen vanuit Nederland. Je hebt zin in hagelwitte stranden en prachtig blauw zeewater? Ook cultuur vind je in overvloed op dit eiland. Denk alleen al aan Willemstad. Wordt dit jouw volgende reis, reserveer dan een zwempartij met dolfijnen. Dit levert je een onvergetelijke ervaring op, ongetwijfeld!

3. Oostenrijk

Voor jou is er niets fijners te bedenken dan wandelen in de bergen? Tropische temperaturen zijn aan jou niet besteed? Oostenrijk is ideaal voor wintersportfanaten, maar ook in de andere seizoenen is dit een fantastische reisbestemming. Zorg voor goede wandelschoenen of neem je mountainbike mee. De faciliteiten zijn in dit land prima in orde. Denk aan zwembaden, kabelbanen en restaurantjes.

4. Nederland

Welke eisen stel jij aan de beste reisbestemming in 2021? Reis je met jonge kinderen en wil je liever niet te veel kilometers maken? Dan is Nederland een fantastische oplossing. Je zou de waddeneilanden, Drenthe of Zeeland kunnen overwegen. Of wat denk je van Zuid-Limburg als je toch graag een wat buitenlandse sfeer wilt ervaren? Er is in ons land een enorm aanbod op het gebied van bungalowparken, hotels en campings.

5. Griekenland

Wat jouw vakantiewensen ook zijn, Griekenland heeft het vast en zeker. Heerlijke moussaka eten, cultuur snuiven, zonnebaden, wat wil je nog meer? Kreta is een van de populairste vakantiebestemmingen, maar ook Corfu trekt elk jaar weer veel toeristen. De natuur is op beide eilanden ontzettend mooi. Houd je van de bergen? Of breng je elke dag door aan het strand?