Als we het hebben over een tablet, dan gaat het vaak over een iPad. Of je nu een iPad Mini hebt, een iPad Air, Pro of een normale iPad; geen enkele iPad is onoverwinnelijk. Een simpele val van de bank op de grond is soms al genoeg om vaarwel te mogen zeggen tegen je geliefde tablet. En daarom hebben zoveel mensen een hoes om de iPad te beschermen. Als je wat persoonlijkheid wilt toevoegen aan het minimalistische iPad-ontwerp en er tegelijkertijd voor wilt zorgen dat je iPad tijdens en na gebruik veilig is, dan is een sterke hoes alles wat je nodig hebt. Maar hoe kies je een juiste hoes voor jouw iPad? Dat vertellen wij jou in deze blog!

Materiaal

De iPad hoesjes en cases zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder siliconen, echt of nep leer, polyurethaan, rubber, thermoplastisch en nog meer verschillende materialen. Al deze keuzes maken het mogelijk om het juiste materiaal te vinden voor wat je met je iPad doet. Neem je de iPad geregeld mee naar buiten of spelen de kinderen ermee? Dan kan een robuuste, waterbestendige behuizing bijvoorbeeld handig zijn om schade te voorkomen.

Gewicht

Gebruik je je iPad dagelijks tijdens het vervoer naar je werk? Dan is het gewicht van de hoes iets om rekening mee te houden. Als je de iPad geregeld bij je draagt dan wil je natuurlijk niet dat je je aan het gewicht gaat irriteren, en dat gebeurt al snel als je iPad hoesje te zwaar is. Want dan heb je niet alleen het gewicht van de iPad dat je continu moet dragen maar ook het extra gewicht van de case.

Design

De meeste hoezen voor een iPad zijn zo vreselijk saai. Het enige waar je vaak uit kan kiezen is een kleurtje op de voor- en achterkant van de hoes. Gelukkig heeft hoesjemaken.nl daar de juiste oplossing voor! Op de website kan je naast een telefoonhoesje ontwerpen ook je eigen iPad hoesje ontwerpen en bestel je deze eenvoudig online. Zo heb je altijd een hoesje waar jij vrolijk van wordt en is het gebruiken van je iPad elke dag een feest!

Hoesjemaken.nl

Wil je graag een iPad hoesje maken voor jezelf? Of wil je een uniek cadeau geven aan een ander? Kijk dan eens op de website van Hoesjemaken.nl. Daar vind je hoesjes voor alle modellen iPads en kun je eenvoudig zelf je hoesje ontwerpen. Of je er nou een mooie foto of een mooie tekst op wil hebben. Je kunt er je creativiteit goed in kwijt!