Zie je het al voor je? Iedere ochtend ontwaak je met natuurzuivere lucht. De natuur ligt iedere dag weer aan je voeten en wacht op je om ontdekt te worden. En na een lange wandeling, fietstocht of een hike, sluit je de dag af met puur en eerlijk eten en val je als een blok in slaap in een heerlijk bed. Ja, je ervaart de ultieme glamping ervaring door vakantie te vieren in de wildernis van Canada. Waarom op vakantie naar Canada zo populair is onder reizigers? Je leest het in dit artikel.

Je staat oog in oog met het meest fantastische wildleven

Canada staat bekend om het erg diverse wildleven. Denk hierbij aan duizenden vogels, maar ook lynxen, wolven en beren leven in het land. En weet je ook dat het onderwaterleven minstens zo fascinerend is? Tijdens een tocht op een boot kan het zomaar zo zijn dat je dolfijnen, vissen en orka’s spot. Je maakt herinnering na herinnering en komt thuis met een hoop jaloersmakende vakantiefoto’s.

Keer op keer wordt je op prachtige vergezichten getrakteerd

Het maakt niet uit of je gaat reizen door het westen van het land of het oosten van het land. Waar je ook komt, ben je altijd zeker van prachtige vergezichten. De natuur is tijdens ieder seizoen van het jaar even adembenemend en leuk om te verkennen met bijvoorbeeld de auto of met het openbaar vervoer. Kies je ervoor om vakantie te vieren in de wildernis? Dan is het wel aan te raden om een goede auto te huren die van alle luxe gemakken is voorzien.

Tip! Zorg ervoor dat je je reis van tevoren goed uitstippelt

Canada is natuurlijk een enorm groot land. Daarom kun je niet alles zien als je drie, vier of zelfs vijf weken gaat reizen. Daarom is het een goed idee dat je je reis van tevoren even uitstippelt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de voorbeeld reizen Canada aanhouden. Zo zie je meteen wat de beste highlights zijn en kun je de reis aanpassen waar nodig. Misschien verblijf je graag voor een langere tijd op een bepaalde plek, of een bepaalde highlight hoef je niet verplicht te zien. Door de reis naar wens aan te passen, weet je zeker dat iedere dag er weer eentje is die je niet had willen missen. Welke hotspots staan op jouw wensenlijstje voor je volgende reis?