Waarschijnlijk hebben jullie elkaar in de studententijd gezworen elkaar elke week te blijven zien, maar zodra het leven de meer serieuzere kant op gaat blijkt al snel dat niets minder waar is. Van dagelijks naar wekelijks.  Van wekelijks naar maandelijks, en dan uiteindelijk… van maandelijks naar vraagteken? De keren dat jullie echt één op één zijn per jaar zijn uiteindelijk waarschijnlijk op één hand te tellen… waar is het mis gegaan?! 

Wellicht tijd om de boel weer een beetje op te shaken? Alvast wat data vast te zetten? Leuke dingen te plannen? Dit is jouw teken om jouw beste vriendin te appen voor een leuke best-friend trip! En als die dan eindelijk gepland en wel in de agenda staat? Dan zijn de opties eindeloos; we geven je graag een aantal tips voor een heerlijke dag met jouw beste vriendin! Have fun!  

Jullie een dagje laten genieten in een oase van rust

Een dagje naar de spa is voor eenieder een goed idee, wie wilt er nou niet lekker uitrusten met de geur van heerlijk ruikende bodylotions, massage-olies en opgietingen? En met wie kan je een dagje in de sauna nou beter doen dan met jouw allerbeste vriendin? Want bij haar is er toch niks waar jullie je voor hoeven te schamen, toch? Dus koop die online vouchers, of spaar voor die ene actie bij de plaatselijke supermarkt. Schaf die tickets aan, en ga een dagje genieten van één van de vele spa’s die ons land rijk is, zoals Sauna drôme Putten! Samen genieten én uitrusten, wat wil je nog meer?

Workshop potten bakken! 

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken en een leuke workshop om armen te nemen? Ga dan voor een workshop potten bakken. Er is niets leuker dan een dagje actief bezig zijn met jouw beste vriendin, en wist je dat je na een workshop potten bakken met jouw eigen gemaakte servies naar huis mag? Heb je altijd een aandenken aan die heerlijke middag met jouw vriendinnetje! 

Borrelplank maken en daarna heerlijk genieten

Zijn jij en je beste vriendin van nature heerlijke Bourgondiërs, die wel houden van een glaasje wijn en een heerlijke borrelplank? Dan hebben wij de ultieme tip! Zoek allebei 3 te gekke dips of heerlijke gerechtjes uit, zorg ervoor dat je de boodschappen meeneemt en kokerellen maar! Eerst een uurtje of twee samen de keuken in (met de kurk al van de fles natuurlijk), en daarna heerlijk genieten van die gerechten. Wat willen jullie nog meer?!