De ballonvaart in Bagan Myanmar wordt vaak aangeprezen als een van de beste dingen die je op een reis te doen, het is de beste plek om te gedijen. We moeten toegeven dat het idee om over deze vele pagodes te vliegen nogal aantrekkelijk is! De herinneringen aan deze trip zul je niet snel vergeten. Dan kun je wat specifieke gegevens over deze vlucht delen, zoals de hoogte en kaart van de route, want dit zijn elementen die niet gemakkelijk op het net te vinden zijn.

Rijd in een heteluchtballon: niets is eenvoudiger in Bagan, Myanmar!

Er zijn veel dingen om in gedachten te houden tijdens de ballonvlucht in Bagan Myanmar, voordat je vertrekt, moet je een soort tweede ontbijt hebben dat wordt weggespoeld met champagne, het is niet om je te mishagen! maar het is als een bewijs van je eerste vlucht. Daar heb je het! Je vloog over de tempels van Bagan in een heteluchtballon! Binnenkort is het tijd om aan boord te klimmen, zachtjes op te stijgen in de ochtendhemel en de zonsopgang te begroeten. Langzaam en mooi, de ballonvaart in Bagan Myanmar zal zijn geheimen prijsgeven. Stoepa’s verschijnen bij honderden door de nevel. Je piloot zal zijn vaardigheden volgens de wind gebruiken om langs de meest interessante tempels te navigeren en je hebt de eer de geschiedenis van Bagan, zijn koningen en zijn legendes te kennen.

ballonvlucht in Bagan Myanmar!

Een uur lang vlieg je over de vlakte van Bagan en zijn weelderige tempels. De zon komt beetje bij beetje op en verlicht de vlakte met zijn prachtige gouden kleuren. We kunnen ook mensen onderscheiden die in het veld werken, anderen die zich verplaatsen op scooters; lokaal leven vanuit de lucht gezien. De lucht is volkomen helder, je ziet bergen in de verte, waaronder Mount Poppa en de Irrawaddy-rivier. Iedereen is kalm en geniet van het uitzicht in een serene sfeer, er zijn soms steigers of dekzeilen. Dus elke keer dat hij een van de branders weer aanzet, warmt hij veel meer op dan je denkt. De piloten praten tijdens de vlucht met elkaar via de radio en leren over hun respectievelijke bewegingen. Het is echt geweldig om te zien hoe de andere ballonnen van verschillende kleuren om je heen vliegen, hoogte winnen of juist dichter bij de tempels komen.

ballonvaart in bagan

De unieke ervaring op zich van ballonvlucht in Bagan Myanmar wordt leuker wanneer de magie van Bagan meer effect heeft, dit is waar de vlucht al zijn interesse heeft, je zult vooral dorpen ontdekken die gezien worden met een verschillende hoek. Er is dus veel leven rondom de tempels. Je ontmoet regelmatig dorpelingen en boeren die in het veld werken of zelfs met hun kudde geiten lopen… En geloof je dat jij en je vrienden een ballonvaart in Bagan Myanmar en je passeert in de buurt van een huis van de dorpen en dat de inwoners met hun grote glimlach naar je zwaaien om je gedag te zeggen terwijl je in de heteluchtballon bent, het is hartverwarmend!


Maak je klaar om een ​​ervaring te beleven die voor altijd in je geheugen gegrift zal staan!