Als je van verre reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen door middel van een rondreis of excursie houdt, dan weet je maar al te goed dat het afleggen van de reis met de bus behoorlijk lang kan duren. Een oplossing hiervoor zijn vlieg-busreizen. In dit artikel lees je er alles over en krijg je voorbeelden van vliegreizen gecombineerd met busreizen.

Vlieg-bus combinaties van Bolderman

Bolderman.nl biedt vliegreizen aan gecombineerd met een busreis naar je nieuwe vakantiebestemming. Zodra je uit het vliegveld komt, stap je in de touringcar die speciaal voor de reis is geregeld. Het aanbod van Bolderman.nl is groot, zo kun je kiezen uit een excursiereis waarbij je rondreist vanuit één hotel, of een rondreis waarbij je overnacht in verschillende hotels op locatie. Verder heeft Bolderman meerdere fijne voordelen. Zo is het niet verplicht om een aanbetaling te doen. Verder kun je uitgaan van een uitstekende service, de scherpste prijs voor alle reizen en zeer comfortabele touringcars. Daarnaast worden de vliegreizen altijd georganiseerd vanuit Nederland.

Achtdaagse vlieg-busreis naar Andalusië

Bij deze reis vertrek je met het hele reisgezelschap vanuit Amsterdam of Eindhoven, om te genieten van een excursies in Andalusië. Op het vliegveld van Malaga staat een touringcar op je te wachten en brengt je naar het viersterren hotel Las Palmeras in Fuengirola. Vanuit dit hotel vertrek je iedere dag met de touringcar naar een nieuwe bestemming. Zo komen Malaga, Cordoba, Ronda en Granada aan de beurt, waar je onder andere het beroemde Alhambra bekijkt. De reisbegeleiding is volledig Nederlands.

Achtdaagse rondreis door Portugal

Ook tijdens deze reis vertrek je vanuit een Nederlands vliegveld, om vervolgens op de plaats van bestemming met de touringcar te worden opgehaald. Met Bolderman kom je langs de bekendste plaatsen van Portugal. Je zult slapen in verschillende hotels, maar verblijft ook vier nachten in een hotel in badplaats Figueira da Foz. Verder zult u alles te zien krijgen van Lissabon, Obidos en Coimbra. Je kunt daarnaast rekenen op volledige Nederlandstalige begeleiding.

Achtdaagse rondreis door Italië

Tijdens deze vakantie zul je alle hoogtepunten meemaken van Toscane en Elba, die beroemd zijn om de indrukwekkende landschappen, kunstgeschiedenis, cultuur en middeleeuwse steden. Vanuit Nederland vlieg je naar Toscane, waar een touringcar je opwacht om je naar het hotel in Montecatini Terme te brengen. Vanuit daar, zul je steden bezoeken zoals Pisa, Lucca, Florence, Siena, Carrara en Pistoia. Daarnaast kun je ervoor kiezen mee te gaan voor een bezoek aan het eiland Elba. Bij deze reis is er een gegarandeerd vertrek, het maakt dus niet uit hoeveel mensen zich aanmelden. Verder is de begeleiding Nederlandstalig en zit de vakantie vol interessante excursies.