Op vakantie gaan is natuurlijk hartstikke leuk, want je ontdekt zo de mooiste plekjes en mag vaak genieten van het mooiste weer en de heerlijkste gerechten. Ook kan de nieuwe omgeving je inspireren in je persoonlijke ontwikkeling. Na afloop is het fijn om zo nu en dan even terug te kijken op de vele gebeurtenissen tijdens die fantastische reis. In je eentje op vakantie gaan is alleen daarom al net wat minder leuk dan met één of meerdere reisgenoten. Maar wat nu als al je vrienden of vriendinnen al andere plannen hebben en bijvoorbeeld met hun partner op vakantie gaan? Wij hebben de perfecte oplossing voor je: sluit je gewoon aan bij een single vakantie! Of je nu op zoek bent naar een vrolijke reis naar een zonnige bestemming aan het strand of juist de voorkeur hebt voor een groepsreis wintersport, er is echt voor ieder wat wils.

single reis ibiza

Sluit je aan bij een single reis naar een zomerse bestemming

Hou je van zon, zee en strand dan is een heerlijke zomervakantie naar bijvoorbeeld Spanje, Portugal of Griekenland echt iets voor jou. Er zijn verschillende gespecialiseerde aanbieders van single vakanties naar deze prachtige en zonnige oorden. Topbestemmingen zijn onder meer Ibiza, Lagos in de Algarve en het fantastische Kreta. Afhankelijk van de mogelijkheden per badplaats kun je er onder meer zeekayakken, suppen, mountainbiken, dolfijnen spotten en rondtoeren in een prachtige huurauto. Blijf je liever in Nederland? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt hierbij onder meer kiezen voor eilandhoppen op de Waddenzee, waarbij je meerdere prachtige eilanden in dit gebied aandoet. Onderweg kom je onder meer schattige kleine zeehonden en allerlei indrukwekkend soorten vogels tegen en natuurlijk mag je ook genieten van de mooiste zonsondergangen. Aan boord van de zeilboot mag je ook zelf aan de slag en met een beetje geluk sta je zelf aan het roer van het prachtige schip.

Kies voor een gezellige groepsreis wintersport en leef je uit in de sneeuw

Ga je liever voor winterse pret in de sneeuw? Dan kun je kiezen uit een gezellige groepsreis wintersport naar diverse topbestemmingen in Oostenrijk (Flachau, Kirchberg, Königsleiten en Obertauern), Frankrijk (Belle Plagne, Les Menuires en Val Thorens) of de imposante Canadese Rocky Mountains. Bij de Europese wintersportoorden kun je kiezen voor de busreis, treinreis of reis per vliegtuig, afhankelijk van je persoonlijke wensen. Je reisgenoten ontmoet je al gelijk bij je opstapplaats. Je hoeft je dus niet de hele reis af te vragen met wie je deze gezellige wintersportvakantie gaat beleven, maar kunt elkaar gelijk goed leren kennen. Verder is het goed om te weten dat de touroperator de gezelschappen altijd 50/50 indeelt. Zo zit je dus nooit met een overschot aan mannen of juist vrouwen in de groep, maar kun je profiteren van een gebalanceerd reisgezelschap. De minimale leeftijd voor deze groepsreizen is 30 jaar en Nederlandse reisbegeleiding is altijd aanwezig.