Daar sta je dan weer op Schiphol. De vakantie of wereldreis is voorbij gevlogen. Toch loop je met een grote glimlach door de douane naar de bagageband.

Heerlijk thuiskomen

Vooral omdat je al je vrienden en familie weer gaat zien. Even lekker bijkletsen met koffie of een biertje. Echter, dat is niet de belangrijkste reden waarom je zo volop lachend het vliegveld verlaat. De geheugenkaarten van je camera staan vol geweldige foto’s. Vol herinneringen waar je de komende tijd in Nederland wel mee doorkomt. Heimwee zit er voor jou niet in.

Druk je mooiste foto’s af op canvas

Zeker als je enkele van die toffe reisfoto’s omzet tot canvas foto. Laat er een goede maar goedkope canvas van maken en hang deze aan de muur. Uiteraard op een plek waar die geweldige foto goed te zien is. Als het dan regent in Nederland of als de herfstdag wat guur is, brengt een blik op die zonnige canvas foto je weer in de vakantiesfeer.

Jouw favoriete foto als cadeau

Mocht je denken dat je maar een paar keer een foto op canvas kunt zetten omdat de ruimte aan de muur beperkt is, dan is er deze pro-reizigertip. Zo’n goedkope canvas is namelijk ook leuk om als cadeau te geven met de feestdagen. Zorg er dan wel voor dat je een foto uitzoekt waar je zelf opstaat, voordat je zo’n canvas foto aan je ouders geeft. Voor jou was die zonsondergang op dat ene strandje een unieke ervaring, maar je ouders zien toch liever een mooi landschap waar vooral jij op staat te glunderen.

Decoreer je hele huis

Als je dan toch bezig bent, laat er meteen een paar extra maken. Jouw huis ziet er dan nooit meer hetzelfde uit. Bovendien haal je dan nog meer uit je reisfoto’s. Wereldreizigers die ruim een jaar zijn weggeweest, kunnen zich helemaal uitleven. Zoek vier foto’s in verschillende seizoenen uit en laat ze op canvas zetten. Zo hangt er een stralende zon boven je bank als het winter is in Nederland. In de warme Nederlandse zomer hang je die ijskoude dag aan de andere kant van de wereld boven de bank. De mogelijkheden zijn eindeloos met al die toffe reisfoto’s die je gemaakt hebt.

Let wel op: al die mooie reisfoto’s op canvas aan je muur kunnen leiden tot het boeken van meer reizen. Maar ja dat deed je waarschijnlijk toch al. Iets met #wanderlust, toch?