Jouw mooiste reis, die wil je het liefst iedere dag herbeleven. Wanneer jij mooie reisfoto’s hebt gemaakt, is dit zeker mogelijk! Print jouw foto’s niet uit om in een fotoalbum te plakken, maar laat jouw mooiste reisfoto’s tot leven komen. Wil je weten hoe je jouw mooiste reis nooit meer hoeft te vergeten en het beste uit jouw reisfoto’s kunt halen? Lees dan gauw verder, in dit artikel lees je hoe je jouw reisfoto’s iedere dag kunt bekijken.

Afdrukken op een mok

Sta jij ook iedere ochtend op met een goede kop koffie? Geniet van extra motivatie in de ochtend, wanneer je koffie drinkt uit jouw favoriete mok met reisfoto. Je kunt jouw favoriete reisfoto eenvoudig laten afdrukken op een koffiemok. Zo kun je iedere dag terugdenken aan jouw bijzondere reis.

Hexagon tegeltjes

Wil je jouw reisfoto’s omtoveren tot een prachtig decorstuk in huis? Laat dan jouw foto’s afdrukken op hexagon. Dit zijn zesdelige tegeltjes die je op alle mogelijke wijze naast, boven en onder elkaar kan hangen. Het heeft een unieke uitstraling en past bij iedere woning. Je kunt bijvoorbeeld een x-aantal van jouw reis foto’s laten afdrukken en deze naast elkaar in de woonkamer ophangen voor een uniek decorstuk. Momenteel kun je bij canvascompany tevens profiteren van 50% korting bij het printen van muurcirkels of hexagons! Gebruik hiervoor deze kortingscodes: MC50 (Muurcirkel) en MP50 (Muchopix)

Foto op canvas 

Je kunt jouw reisfoto’s ook omtoveren tot een eigen kunstwerk. Maak een collage van jouw mooiste reisfoto’s en laat deze afdrukken op canvas. Je kunt zelf het gewenste formaat kiezen en zo een uniek kunstwerk van jouw reisfoto’s maken. Hang deze op in jouw slaapkamer om zo iedere ochtend en avond herinnerd te worden aan deze prachtige en indrukwekkende reis.

Een deurposter

Met een deurposter kun je jouw favoriete reisfoto op zelfklevend materiaal laten drukken precies in de afmetingen van jouw deur. Zo kun je jouw slaapkamer omtoveren in een toegang tot een ontzettend mooie herinnering. 

Sleutelhanger

Als er iets is wat je iedere dag meeneemt, dan is het jouw sleutelbos. Wanneer je jouw mooiste reisfoto’s iedere dag wilt bekijken, is een sleutelhanger met foto natuurlijk de beste optie. Kies jouw twee favoriete reisfoto’s en laat deze aan de voor- en achterkant van de sleutelbos afdrukken. Dit is niet alleen leuk voor aan jouw sleutelbos of tas, maar ook een ideaal cadeau voor al jouw reisgenootjes.

Een mooie reis wil je natuurlijk nooit meer vergeten. Reisfoto’s maken tijdens jouw reis is de beste manier om deze herinneringen mee naar huis te nemen. Stop deze foto’s niet simpelweg in een fotoalbum, maar laat deze afdrukken op voorwerpen en producten die je dagelijks ziet of gebruikt. Zo kun je iedere dag genieten van jouw mooie reiservaringen.