Hotel Maashof is gelegen aan de rand van Venlo. Door de gunstige ligging, kun je genieten van de bosrijke omgeving. Daarnaast heeft het hotel een gunstige ligging, omdat het hotel dichtbij de A73 en A67 ligt. De bereikbaarheid met de auto is hierdoor ideaal. Daarnaast is het hotel ook makkelijk te bereiken met de trein, met buslijn 62.

Wandelroutes

Goed, genoeg over de bereikbaarheid. We kunnen veel meer moois vertellen over de natuur. In de omgeving van Venlo zijn er verschillende natuurparken die zeker de moeite waard zijn om ze te bezoeken. Het Groene Long is een verzamelnaam voor een aantal kleinere natuurgebieden nabij Venlo. Het is een ongerept stukje natuurgebied met veel groen. Het groen wordt aangevuld met natuurlijke beekjes en prachtige wandelroutes. Als je een overnachting boekt in hotel Maashof, dan kun je vanaf verschillende routes starten.

Nationale parken

Daarnaast kun je een bezoek brengen aan Nationaal Park Maasduinen. Dit park ligt op een steenworp afstand van het hotel en wordt gekenmerkt door bos- en heidegebied. Het gebied is erg gewild door vogels, dus als je hier een bezoekje brengt zul je ongetwijfeld enkele bijzondere vogels tegenkomen. Daarnaast kun je ook in dit park verschillende wandel- en fietsroutes volgen. We blijven nog even bij het nationale park; de Groote Peel. Dit is een hoogveengebied waar vroeger turf werd gestoken. Tegenwoordig is het ook een vogelrijk gebied en kun je er heerlijk wandelen. Het vele water en de houden paden maken een duidelijke route door het gebied.

De mogelijkheden

Dus ben je op zoek naar een hotel in Venlo? Laat je dan verrassen door de mogelijkheden van hotel Maashof. Er zijn verschillende manieren om de omgeving te ontdekken, met zowel wandel- als fietsroutes. Je kunt gemakkelijk een reservering plaatsen op de website. Neem snel een kijkje op de website en laat je verrassen door de mogelijkheden.