Wil jij binnenkort een mooie luxe reis maken, maar heb je geen zin in alle drukte van vakantiegangers op Schiphol of andere luchthavens? Overweeg dan een om een prive jet te huren waarmee je in luxe kunt reizen. In dit artikel lees je alles over een jet huren.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee jij heerlijk in luxe kunt reizen. Zo kun je bijvoorbeeld een prive jet voor jezelf huren voor een zakenreis of een luxe vakantie. Daarnaast kun je een ook jet huren met een grotere groep tot wel 400 personen, waardoor je ook met een grote groep in luxe naar jouw bestemming kunt reizen. Het reizen met een prive jet biedt vele voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld zeer snel en veilig op jouw bestemming.

Flexibiliteit met het huren van een privejet

Voor groepen is het bovendien een groot voordeel dat de reis helemaal op maat vastgesteld kan worden. Hierbij kun je zelf het hele reisschema bepalen. Ook kun je er voor kiezen om het vliegtuig helemaal te personaliseren, bijvoorbeeld met bedrijfslogo’s en andere accessoires met betrekking tot de groep. Met een privejet reizen is een stuk rustiger dan reizen in een groot commercieel vliegtuig en verloopt de vlucht uiterst discreet waardoor jouw privacy uiteraard gewaarborgd wordt. Je kunt bij het huren van een privejet vanaf elke luchthaven vertrekken, waardoor je gewoon kunt vertrekken bij jou in de buurt. Dit bespaart je kostbare tijd.

Vliegen in Luxe

Als je prive vliegt kun je kiezen uit verschillende types vliegtuigen, waar je een op maat gemaakt aanbod van ontvangt. Tijdens het vliegen kun je genieten van een aantal luxe voordelen zoals business class catering, waarbij het zelfs mogelijk is om de catering volledig af te stemming op jouw wensen. Tevens kun je er voor kiezen om naast het huren van een prive jet nog te kiezen voor andere aanvullende diensten zoals het huren van chauffeursdiensten, vertrek vanaf vip lounges, valet parking en hostess services.

Prijs

Wat kost een vliegtuig huren nou eigenlijk? Omdat het een op maat gemaakte service is, zijn er helaas geen standaard prijzen te noemen. Wat het huren van een vliegtuig kost helemaal afhankelijk van het type vliegtuig, luchthaven, maatschappij, groepsgrootte en natuurlijk de bestemming en de lengte van de reis die er gemaakt wordt.