Ben je na een lange winter toe aan een ontspannen vakantie? Waarom niet het voorjaar goed starten met een leuke voorjaarsvakantie? Je hebt dan een grote keuze uit verschillende landen om je vakantie te vieren. Wil je dit voorjaar wel de garantie op zon en lekker weer? Dan is een mooie all-inclusive in Spanje zeker aan te raden. Reeds in het voorjaar kent Spanje lekkere temperaturen waardoor je volop kunt genieten van de eerste voorjaarszon.

Welke Spaanse regio kun je het beste in het voorjaar kiezen?

Spanje is een veelzijdig land met veel verschillende regio’s die je kunt bezoeken. De temperaturen kunnen per regio wat verschillen. Wil je al profiteren van een voorjaarszon die vergelijkbaar is met de Nederlandse zomer? Dan is de regio Andalusië de perfecte regio. Andalusië is de zuidelijkste regio van Spanje en kent in het voorjaar al gemiddelde temperaturen tussen de 20° en 25° Celsius. Ook de Canarische eilanden ter hoogte van Marokko zijn Spaanse eilanden en ideaal voor een prachtige zonvakantie. De gehele Spaanse kust bestaat uit de verschillende Costa’s. Hoewel de temperaturen in de noordelijke Costa’s iets lager kunnen zijn dan in de zuidelijke Costa’s, is de gehele kuststrook altijd een aanrader. De temperaturen aan de Costa’s liggen gemiddeld tussen de 18° tot ruim boven de 20° Celsius. Ben je niet zo voor een strandvakantie maar meer voor stedentrips? Spaanse steden als Malaga, Barcelona en Valencia zijn prima om in het voorjaar te bezoeken.

De voordelen van all inclusive

Steeds meer reisaanbieders bieden een all inclusive vakantie naar Spanje aan. Met een all inclusive vakantie ben je gegarandeerd van alle maaltijden en ook voor kinderen is dit fantastisch. Bij een all inclusive vakantie naar Spanje zitten sowieso de volgende zaken inbegrepen: de reis naar en van Spanje, de overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, drankjes, snacks en eventueel het gebruik van faciliteiten van het hotel of resort. Een all inclusive vakantie kan je zeker geld schelen. Je hoeft niet meer je portemonnee te trekken voor een restaurant of op een terras, je kunt gewoon in het hotel of resort eten en je drankjes, snacks en ijsjes ophalen aan de hotelbar. Je weet bij je all inclusive vakantie naar Spanje dat je naast de prijs van je reis geen extra kosten meer hebt.