Heb je binnenkort een leuk reisje op de planning staan? Het is dan handig om een reistas mee te nemen in plaats van een koffer. Niet alleen scheelt dit erg in gewicht, het is ook makkelijk te vervoeren als je bijvoorbeeld met de auto reist. Heb je een oude reistas liggen die wel aan vervanging toe is? Of wellicht wordt dit je eerste reistas, in beide gevallen geven we je graag een aantal tips zodat je een reistas aanschaft waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Voor welke reistas kies jij?
Denk je bij een reistas aan zo’n enorme grote tas die je over je schouder moet tillen? Think again! Reistassen zijn er tegenwoordig ook met wieltjes! Ideaal voor de momenten dat je een stuk moet lopen met je reistas of wanneer deze wat zwaarder bepakt is. Je trekt de tas dan achter je aan net zoals je dat normaal gesproken met een koffer doet. Het is natuurlijk ook dan een optie om de tas aan de hand te dragen. Reistassen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en prijsklassen. Ook reistassen zonder wieltjes zijn een optie. Perfect om te gebruiken als sporttas of weekendtas of als handbagage in het vliegtuig. Ga wel altijd voor je reis na of jouw tas voldoet aan de gestelde eisen voor handbagage.

Reistas bestellen?
Wil je niet alleen een reistas, maar ook een koffer of rugzak? Bekijk het assortiment van Travelbags dan eens. Alle tassen zijn goed afgebeeld, waardoor je precies weet hoe het eruit komt te zien. Heb je een mooi exemplaar gevonden? Ga dan snel over tot het online bestellen. In de meeste gevallen ontvang je jouw tas al de volgende dag in huis. Bij besteding vanaf € 20 betaal je geen verzendkosten. Ideaal!

Reistassen en meer
Ga voortaan zorgeloos op reis met de tas die bij je past. Vind je het lastig een keuze te maken met al die reistassen van Travelbags? Geen nood. Vraag gerust om persoonlijk advies. Er staan specialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zeker weten dat jij een reistas, koffer of rugzak koopt waarvan je nog jarenlang plezier hebt.