Vietnam op de brommer

Wilt u naar Vietnam? En wilt u met een budget door het prachtige land reizen? Dan is daar een goede oplossing voor. Reizen door Vietnam op de brommer of door Vietnam op de motor. Dit is een goede manier om voor een goedkope prijs door Vietnam te kunnen reizen en verken Vietnam op de brommer.

Reizen in Vietnam op de brommer en reizen in Vietnam op de motor is zeer populair, op elke weg zult u wel iemand met de brommer zien rijden. Veel toeristen doen het maar het is ook erg handig voor inwoners van Vietnam. Het is zo populair om te reizen door Vietnam omdat het goedkoop is en omdat Vietnam een heel mooi land is, door reizen door Vietnam op de brommer kunt u het land ontdekken en verken Vietnam op de brommer.

Brommer huren
Natuurlijk heeft u een brommer nodig om door Vietnam te kunnen reizen en die kunt u gemakkelijk huren. Omdat het reizen in Vietnam op de brommer zo populair is kunt u gemakkelijk plekken vinden waar u een brommer kunt huren. Dit zal ongeveer 100,000 vietnamese dong per dag kosten, dit is ongeveer 4 euro.

Populaire bestemmingen
Er zijn verschillende bestemmingen die zeer populair zijn om heen te gaan, daarom staat hieronder een top vijf.

Hanoi
Hanoi is de hoofdstad van Vietnam, deze stad wordt beschreven als het hart van de cultuur van Vietnam. Het is een prachtige stad die het zeker waard is om een keer te verkennen.

reizen in vietnam op de brommer

Ho Chi Minhstad
Ho Chi Minhstad is de grootste stad in Vietnam. Hier zijn verschillende soorten attracties om te bezoeken en ook heeft deze stad heeft beste nachtleven in Vietnam.

Nha Trang
Nha Trang is een mooie en grote stad met grote stranden. Deze stad is erg populair om te bezoeken op de brommer.

Hoi An
Hoi An is een favoriete stad voor veel bezoekers. Het is een toeristische stad waar veel te doen is voor toeristen.

Hue
Hue is een van de meest historische steden van Vietnam. Er zijn hier verschillende zeer populaire monumenten om heen te gaan en daarom is Hue ook een zeer leuke stad om heen te gaan.