Top 3 après-ski in Frankrijk

Ga je op wintersport en heb je zin in een onvergetelijke après-ski in Frankrijk? Frankrijk is een land waar je je goed kunt vermaken, dat is algemeen bekend. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat dit prachtige land ook een hoog après-ski-gehalte heeft. Om jou een geslaagde wintersportvakantie te bezorgen, geven we je een top 3 après-ski in Frankrijk. Met onze tips ga je gegarandeerd feesten, zingen, dansen, eten en drinken.

1. La Grotte du Yeti
Voor een uitbundige après-ski in Frankrijk kun je terecht in La Grotte du Yeti. Het is de meest populaire après-ski van Frankrijk. Hier kun je helemaal losgaan. La Grotte du Yeti vind je in meerdere gebieden: in Saint-François-Longchamp, Saint-Sorlin-d’Arves, Les 2 Alpes en Risoul. Er is een grote kans dat je hier kunt feesten op typische Hollandse meezingnummers. Regelmatig worden er hier themafeesten georganiseerd of treden er livebands op. Lekker eten kun je er zeker, bijvoorbeeld tijdens een barbecue. In La Grotte du Yeti vind je veel studenten en jongeren.

2. La Folie Douce
La Folie Douce is een geweldig concept dat je kunt vinden in 4 après-ski gebieden in Frankrijk: Val Thorens, Tignes/Val d’Isère, Meribel-Courchevel, Megève/Saint-Gervais. Hier kun je naar hartenlust feesten op het enorme partyterras. Het eten dat je hier krijgt is overheerlijk en er heerst een echte feestsfeer. Mensen van alle leeftijden weten La Folie Douce te vinden. Kenmerkend voor de après-ski van La Folie Douce is de goede kwaliteit die er geboden wordt. Eén ding is zeker: je zult urenlang genieten van de muziek van de dj.

3. Chauffe Marcel
Jong en oud beleven veel plezier in de Franse après ski bars. Chauffe Marcel in La Plagne is er een van. Dit feestparadijs is te vinden in de regio Savoie, een van de après-ski gebieden in Frankrijk. Chauffe Marcel heeft een heerlijk restaurant met een schitterend terras. Onder het genot van een groot glas bier kun je genieten van een adembenemend panorama met uitzicht op de Mont Blanc, de hoogste berg van Frankrijk. Vanaf 15.00 uur kun je losgaan in de après-ski bar met een echte dj. De elektromuziek en popmuziek zijn geliefd bij jong en oud.