Wanneer je op reis gaat ben je afhankelijk van het vervoer. Met het vliegtuig kan het weleens voorkomen dat je flink veel overstaptijd hebt tussen bepaalde vluchten of dat je vlucht vertraagd is. Is dit bij jou het geval en heb je flink veel tijd die je moet overbruggen? Wij geven je een aantal tips wat je kan doen.

1. Rustruimte
Wanneer je jouw tijd moet doorbrengen op een groot vliegveld dan kan het maar zo zijn dat dit vliegveld een rustruimte heeft. De naam van deze ruimte zegt eigenlijk al wel genoeg: hier kan je helemaal tot rust komen. Of je nou een boek gaat lezen of je even je ogen sluit en gaat slapen: in deze ruimte hoor je (bijna) geen gepraat en kan je dus goed bijtanken.

2. Shoppen
Een ander voordeel aan de grote vliegvelden is dat deze vaak beschikken over een shoppingcentrum. Hier vind je heel veel leuke winkels waar jij vaak taxfree kan shoppen. Van geurtjes tot aan kleding en eten en drinken: wedden dat jij je hier wel eventjes zal vermaken?

3. Massage
De meeste vliegvelden beschikken over massagestoelen. Gooi hier geld in, ga lekker zitten en geniet van een heerlijke massage. Zo kan je helemaal tot rust komen, terwijl je straks relaxed in het vliegtuig stapt.

4. Hotelkamer huren
Moet je echt een aantal uren overbruggen? Dan is het wellicht een goed idee om een dagkamer te huren. Dit houdt in dat je voor een dagdeel een hotelkamer kan boeken. Dit zijn vaak hotels die nabij het vliegveld liggen. Zo kan je lekker genieten van een fijne douche, bad of een fijn bed. Kijk rustig een filmpje of slaap eventjes bij. De keuze is aan jou. Wedden dat de tijd vliegt en dat het zo weer tijd is om het vliegtuig in te stappen?! We raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Get A Dayroom. Hier vind je diverse hotelkamers in het binnenland en het buitenland die je voor een dagdeel kan boeken.