Ben je van plan om binnenkort een mooie en onvergetelijke reis te maken op vakantie naar Oeganda, en ben je benieuwd op welke plekken je allemaal kunt verblijven? Er zijn een hoop mogelijkheden als het gaat om verblijfplaatsen en accommodaties in Zuid-Afrika. Veel accommodaties bevinden zich midden in de prachtige natuur. Dit maakt het een waanzinnige ervaring die je nooit meer zult vergeten. De accommodaties zijn vaak zo ingericht dat deze helemaal in lijn liggen met de mooie omgeving en de natuur die eromheen ligt. Hierdoor ervaar je echt het safari gevoel. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende soorten verblijfplaatsen in Oeganda.

De mooiste lodges midden in de natuur

Een van de meest bekende verblijfsvormen in Zuid-Afrika zijn de ontzettende mooie natuurlodges die midden in de natuur zijn gevestigd. Deze lodges kenmerken zich door de adembenemende uitzichten en de natuurlijke karakteristieken en materialen waarvan de lodges en huisjes zijn gemaakt. Het is zelfs mogelijk om in zogenaamde boomhutten te slapen. Hierdoor ervaar je echt het ultieme safari gevoel. Verblijven in een lodge behoort natuurlijk niet tot de goedkoopste opties, maar het geld is het dubbel en dwars waard. De lodges zijn overigens terugkomend in Zuid-Afrika en zijn in vrijwel elk gebied wel te vinden. Zo kun je ook tijdens een safari Kenia met safariinafrica.nl verblijven in dit soort lodges.

Hotels en campings 

Naast de lodges zijn er ook andere accommodaties waar je gebruik van kunt maken tijdens jouw verblijf in Zuid-Afrika. Zo kun je ook kiezen voor een hotel of een camping. Een camping heeft een klein beetje hetzelfde idee als de lodges. De camping bevindt zich namelijk ook midden in de natuur. Vaak zijn dit grote hutten waar je in kunt verblijven met meerdere mensen of groepen. Kies je liever voor een accommodatie die iets verder van de natuur af ligt? Dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om te kiezen voor een hotel of een huisje in de stad. Kijk van tevoren goed wat het beste bij jou en je geplande reis past. Zo weet je zeker dat het een onvergetelijke reis wordt!