Er zijn gelegenheden genoeg om eens een keer een lekker weekendje erop uit te gaan. Of je nu een stressvolle periode achter de rug hebt, of misschien heb je iets te vieren, dan is een weekendje weg altijd leuk. Je kunt ervoor kiezen om het vliegtuig te pakken, maar voor een weekendje is dat wel erg kort en bijzonder stressvol. Waarom niet gewoon in eigen land blijven, waar nog steeds genoeg te ontdekken is? Bijvoorbeeld een weekendje naar Center Parcs. Center Parcs is een gerenommeerd park dat verschillende locaties heeft in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Weekendje weg naar Center Parcs

Een lekker weekendje weg Center Parcs is al jarenlang aan de orde bij vele gezinnen in Nederland. Je bent er dan even lekker helemaal uit en toch dicht bij huis. Er zijn talloze plekken in Nederland waar een vakantiepark van Center Parcs ligt dus je vind altijd wel een locatie die jij geschikt vind. Wanneer je toch naar het buitenland wilt, dan zijn de Center Parcs parken in België en Duitsland ook heel gemakkelijk te bereiken. Hoewel elk park van Center Parcs weer anders is, voldoen alle parken aan een paar basisbehoeften:

  • Alle parken liggen altijd in een mooi natuurgebied. Meestal in een mooie bosachtige omgeving.
  • Er is altijd een subtropisch zwemparadijs op het park aanwezig.
  • Elke center Parcs vakantiepark heeft de beschikking over een overdekte Market Dome.
  • Alle parken van Center Parcs zijn voorzien van vele faciliteiten en activiteiten.

Waar zijn de Center Parcs vakantieparken gesitueerd?

Wil je je weekendje weg aan de Nederlandse kust spenderen dan kun je kiezen uit Port Zélande en Park Zandvoort. Wil je juist genieten van het glooiende Limburgse landschap dan kun je naar Het Heijderbos, Het Meerdal en de Limburgse Peel. Je kunt ook de Eemhof bezoeken in de polder aan het Veluwemeer. De Kempervennen biedt dan weer iets heel unieks met een Snowcenter waar je in Nederland op wintersport kunt. Wil je voor de rust naar Drenthe, dan kun je naar de Huttenheugte en Parc Sandur. Ook de parken in België en Duitsland liggen altijd in een mooi natuurgebied.

Accomodaties

Bij een weekendje weg naar een Center Parcs park ben je altijd gegarandeerd van luxe ingerichte cottages, verscholen in een bosachtige omgeving. Hoe druk het ook is op het park, in de bosachtige omgeving zie je niets van de drukte terug. Sterker nog, je kunt dan nog steeds heerlijk rustig op het terras van je cottage zitten en genieten van de rust. Wanneer je gaat boeken kun je zelf je cottage uitkiezen, die verdeeld zijn in classificaties van 2 tot 5 sterren. De cottages zijn altijd volledig ingericht met ingerichte keuken, flatscreen tv, een privé terras met tuinmeubelen en wifi.

Als je dus nog snel even een ontspannen en goedkoop weekendje weg wilt, bekijk de last-minutes en pak je koffer alvast in.