De vouwwagen is helemaal terug van weggeweest. Niets is tegenwoordig hipper dan de hort op te gaan met een vouwwagen. Wil jij ook zorgeloos kamperen? Dan kan een tenttrailer van Aart Kok  een goede optie zijn voor jou. Wil jij weten wat de voordelen zijn van een vouwwagen? Lees dan gauw verder. Wij hebben alle voordelen van een vouwwagen op een rijtje gezet.

Ga en sta waar je wilt

Houd jij niet zo van plannen en wil je het liefste het avontuur tegemoet? Dan is een vouwwagen echt iets voor jou. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Natuurlijk kun je een route plannen, maar het is ook goed mogelijk om de motor te starten en te zien waar je uitkomt. Je kunt de vouwwagen namelijk overal parkeren, op campings, parkeerplaatsen en langs te kant van de weg voor echte avonturiers. Zijn de weersvoorspellingen niet ideaal tijdens jouw vakantie en ziet het er in het zuiden beter uit? Dan kun je jouw vouwwagen starten er gewoon de zon achterna.

Genoeg ruimte

Het fijne van een vouwwagen, is dat je altijd genoeg ruimte hebt. Je zit niet opgehokt in het wagen, maar kunt de vouwwagen op z’n minst twee keer zo groot maken door de tent uit te zetten. Zo kun je heerlijk buiten eten, spelen en heb je een luxe en ruim gevoel. Het is perfect voor wanneer je met de hele familie op vakantie gaat. Zo heeft iedereen genoeg ruimte om te leven, spelen en eten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Aart Kok vouwwagens. Deze bieden genoeg ruimte voor alle reizigers.

Weer en geen weer

Heb jij weleens in een tentje gekampeerd met slecht weer? Dit zijn meestal niet de meest leuke vakantie ervaringen. Een vouwwagen is altijd een garantie voor een geweldige vakantie, met weer en geen weer. Als het lekker warm is, kun je gewoon buiten zitten. Geniet van beschutting en genoeg schaduw van de vouwtent. Is het koud en regenachtig? Dan kun je ook droog binnen zitten. Het is zorgeloos kamperen waarbij nooit rekening hoeft te houden met het weer. Blijft het echt de hele week regenachtig? Dan rijdt je gewoon weer verder!

Zorgeloos kamperen doe je in een vouwwagen. Deze hippe tenttrailers zijn terug van weggeweest. Dankzij de vele gemakken verkiezen steeds meer mensen om weer te gaan kamperen met de vouwwagen. Het biedt eindeloos veel vrijheid, gemak en een gegarandeerd onvergetelijke vakantie.